Looking For Anything Specific?

Antalya Son Dakika Yangın / Son dakika: Antalya'nın bir ilçesinde daha yangın! Bazı ... / 23 temmuz 2018 pazartesi 15:48son güncelleme:

Antalya Son Dakika Yangın / Son dakika: Antalya'nın bir ilçesinde daha yangın! Bazı ... / 23 temmuz 2018 pazartesi 15:48son güncelleme:. Gazipaşa küçüklü mahallesi'nde orman yangını çıktı. En önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Antalya yangın son dakika haberleri ve antalya yangın video ve resimleri. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı.

Antalya'nın serik ilçesindeki bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. Yemek için bütçe var, deprem için yok. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri. Son dakika antalya haberleri için en doğru adres.

Son dakika: Antalya'nın bir ilçesinde daha yangın! Bazı ...
Son dakika: Antalya'nın bir ilçesinde daha yangın! Bazı ... from cdn.borsasohbet.com
Antalya nın merkez muratpaşa i̇lçesi nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı nda yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesi sürüyor //son dakika güncel haberleri//. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik antalya son dakika yangın arama sonuçları. Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı. Antalya'nın serik ilçesindeki bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. En son antalya haberleri anında burada. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Devletin kurum ve kuruluşları akp'lilerin i̇şgali.

Portakal bahçesine sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü.

Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. .soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya son dakika haberleri : Antalya'nın serik ilçesindeki bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00 sıralarında başlayan yangın, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın. Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. Gazipaşa küçüklü mahallesi'nde orman yangını çıktı. Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı.

Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. Antalya son dakika haberleri : Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan. Antalya haber sayfamızda antalya haberleri okuyabilir, antalya son dakika haberleri ve güncel antalya gelişmelerini görebilirsiniz.

Antalya Serik son dakika yangın haberlerinde soğuk hava ...
Antalya Serik son dakika yangın haberlerinde soğuk hava ... from www.diyarbakirsoz.com
Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın. .soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Antalya'nın muratpaşa ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Devletin kurum ve kuruluşları akp'lilerin i̇şgali. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Antalya limanı serbest bölgede bir tekne imalathanesinde yangın çıktı.

Antalya istanbul polis sanayi son dakika yangın.

Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00 sıralarında başlayan yangın, geniş bir alanda devam ediyor. Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri. Antalya'nın muratpaşa ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. Antalya haber sayfamızda antalya haberleri okuyabilir, antalya son dakika haberleri ve güncel antalya gelişmelerini görebilirsiniz. Antalya'da 17 metrelik tur teknesi alev alev yandı. 23 temmuz 2018 pazartesi 15:48son güncelleme: Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı. Tüm zaman aralıkları son 24 saat son 1 hafta son 1 ay son 1 yıl. Çamaşır makinesinden çıkan yangın, evi küle döndürdü. Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Antalya osb'de son dakika yangın haberi!

Antalya son dakika haberleri : Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik antalya son dakika yangın arama sonuçları. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. 26.05.2019 19:33 | son güncelleme:

SON DAKİKA! Antalya Kundu'da oteller bölgesinde yangın ...
SON DAKİKA! Antalya Kundu'da oteller bölgesinde yangın ... from im.haberturk.com
Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan. Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı. Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın. Ekiplerin müdahalesi sürüyor //son dakika güncel haberleri//. Gazipaşa küçüklü mahallesi'nde orman yangını çıktı. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de.

.soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı.

Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik antalya son dakika yangın arama sonuçları. Antalya'nın muratpaşa ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. En önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de yangın çıktı. Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın. En son antalya haberleri anında burada. Antalya'da, bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu. En güncel ve son dakika antalya gelişmeleri için ntv'nin antalya sayfasını ziyaret edin. Hızla yayıldığı öğrenilen yangının kontrol altına alınmaya çalışıldığı öğrenildi. Son dakika antalya antalya haberleri yangın antalya münir karaloğlu. Tüm zaman aralıkları son 24 saat son 1 hafta son 1 ay son 1 yıl. Yemek için bütçe var, deprem için yok. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Portakal bahçesine sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü.

Çamaşır makinesinden çıkan yangın, evi küle döndürdü antalya son dakika. Antalya son dakika haberleri :

Posting Komentar

0 Komentar